martes, 19 de enero de 2016

Programa d'actes


Divendres 22

16 h. Encontre amb els malalts i els vells dels tres pobles al Centre de Dia de Montaverner.

18 h. Arribada a Benissuera a l’inici del carrer Alt. Missa i processó pels carrers de la població.

20 h. Aplegada a Alfarrasí a la cooperativa. Processó pels carrers Juan Carlos I, Lepanto, L’Olleria, Pintor Sorolla, Raconet i Dr. Borràs.

23 h. Vigília i projecció de l’audiovisual “Mare de Deu dels Desemparats” escenificat pels alumnes de 6e. de Primaria del CEIP Dr. Borràs d’Alfarrasí, curs 2014/15.

Dissabte 23.

8 h. Apertura de l’església parroquial.

8.30 h. Oració del matí.

9 h. Rosari de l’Aurora pels carrers Dr. Borràs, Dr. Requena, parc, Rvdo. Juan Ferri, Caixa d’Estalvis, St. Roc, Diputació, Sol, València, Martí Tormo i Dr. Borràs.

12. Trasllat a la plaça Major i missa solemne. Ofrena d’aliments de l’Angelet de la Corda i els angelets, comparses, associacions del poble i quants ho desitgen. A continuació trasllat a l’església parroquial.

16. Trasllat a Montaverner pels carrers Dr. Borràs, Martí Flores, St. Antoni, S. Jeroni, Dr. Borràs, polígon industrial fins el pont Llarg. La imatge serà acompanyada pels pastorets, que ballaran i davant el Saló Multiús es realitzarà una dansà.

18.Arriba al pont Llarg i trasllat a l’església de Montaverner pels ponts Llarg i Curt, S. Pancraci, Major, Bot, St. Vicent, St. Blai, Alacant i plaça Major, on es ballarà una dansà. A continuació missa, Salve i oració.

22.30.Vigília d’oració Junior davant la imatge.

Diumenge 24.

8 h. Apertura de l’església parroquial.

8.30 h. Oració del matí.

9. Rosari de l’Aurora pels carrers plaça Major, St. Pancraci, Irene Soriano, La Pau, Dr. Esplugues, Jaume I, retaule de la Verge del Pilar, Generalitat Valenciana, Escoles, Verge de Loreto, Nou, Alacant i plaça Major.

12. Missa solemne a la plaça Major, ofrena d’aliments de les comparses, associacions del poble i quants ho desitgen. 

16. Ball de la Bandera i trasllat a Colata, on despedirem a la Mare de Deu dels Desemparats.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario